Skolfotot.

Hej förlåt för dålig uppdatering men vissa veckor har man bara inte tid.
Jag har pluggat mest dom här veckorna (eller iallafall sagt jag ska plugga och sen kollat på tv själv hemma).
Men men alla är inte pluggponnysar.
Idag var t.ex en sån här dag när jag sa att jag skulle plugga men det blev inte av... Vad hände liksom. Joo Top model gick på tv tyra banks show. Dumma tv apparat.
Några grejer som hänt den här veckan är:
Pluggat på bibblan med Emma och Mika,
Skulle varit med julia men hon har fått halsfluss och
fått mitt skolfoto:
Sen hade jag en rätt fin vit sommar klänning som outfit här om dagen:
Framifrån:
Bakifrån:
Bada med hårinpackning.
Puss ska plugga nu sen se idol och sen en film och sen sova och kanske läsa lite i sängen på läxan till imorgon<3

Primtal? Huh?

Hejsan vet att jag inte skrivit något idag. Men det är bara för att vår internet inte fungera under hela dagen? Vet inte varför.. Men nu fungerar det.
Jag har pluggat 2 hela timmar idag + lite till. Sen har jag tagit ett långt varmt bubbelbad, gjort en hår inpackning - så nu luktar mitt hår Sommar äng:
och har också sett på Idol. Herre min gud va alla är dåliga, juryn har kastat ut alla bra och har kvar dom kassa "lyckat".
Ska gå och plugga ännu lite till nu, dom där 2 timmarna gick inte riktigt till någon jätte stor nytta (eller jag lärde mig vad ett primtal var, och det är ju bra såklart) Men det tog sin tid kan man lugnt säga.
Puss!

Efter dansen.

Hej hej! Kom just hem från dansen där vi gick vidare riktigt mycket på "Love the way you lie" som vi korugraferar till.
Jag och Daphna fick bland annat ett liten solo. Hälften bara jag hälften båda två - väldigt kort men ändå något.
Snart ska jag gå och plugga lite engelska glosor och franska o så.
Ha det braa!
Love the way you lie:
Bara låten: 
+ Musik video:

Sushi och frusna fingrar.

Idag var jag först och sålde godis till min klass kassa med några sköningar från min klass. Det ända osköna var att det inte var så jätte najs och mina fingrar blev isbitar, bokstavligen is bitar!
När jag kom hem från säljandet fick jag ett plötsligt glass sug! Så jag tog lite glass och hem gjord chokladsås till mellis.
Till middag blev det Sushi! Mums det var gott, 12 bitar lax och rullar.
Nu ska jag alldeles strax fara till min dans och dansa loss en timme och sen blir det dusch och plugg.
Puss!

Pengar i bössan

Just nu ligger jag i min säng, eller jag ligger inte jag typ ligg/sitter upp kuffad mot två mjuka kuddar. Mmh ligger så skönt att jag aldrig kommer kunna resa på mig. Dator är i knät mitt och på " natduksbordet " brevis sängen står min frukost. Kan livet ens vara jobbigt när man har det så bra som jag just nu har? Japp det kan det, om en timme ska jag och halva min klass samlas på någon äng där det ska vara ett lopp idag och sälja godis. (Inte taggad)
Men sak man samla in pengar till klass kassan ska man.'
Annars så ska jag bara plugga idag.
Puss ha det bra!

Hachi!

Hejsan asså gud jag tror jag aldrig har gråtit då här mycket till en film i hela mitt liv. Det var värre en titanic, värre än moulin rouge eller My sister's keeper. Hachi, HERRE GUS ASSÅ! Jag svämmar över så sorgligt filmen är, men inte bara det det bygger på en sann historia.
Jag berättar kort hur hitorian är. Det handlar om en hund som följer sin matte och möter sin matte på tåg stationen varje dag han ska till och kommer hem från jobbet. Och sen en dag dör matten på jobbet, och då sitter voven och väntar på honom i tio år! Ni måste se den, har aldrig gråtit så här mycket.
Bilder från filmen:
Riktiga Hachiko:


Staty av Hachiko:


JAG HAR FÖRSTÖRT MITT HÅR!

Hej! Haft ett bra dag? Inte jag precis.
Haft en bad hair day? DET HAR JAG!
Min frisör förstörde mitt hår, totalt. Jag vill bara skrika! Hon klippte det så fult att jag inte vet vad, så kort att jag dör och klippte bort allt mitt sommar blekta hår.
Hur ledsen är inte jag. Och det går inte och förklara men mitt hår kommer aldrig någonsin bli det samma för hon klippte inte bara topparna hon klippte upp det också på något cp vis så att om det växer växer det helt fel och helt fult.  BAD HAIR DAY HELA MITT LIV! FY FAN VA KUL!
Jag är så ledsen. :(
Före:
Efter:
Före:'
Efter:
Före:
Efter:
Detta är verkligen en av dom värsta sakerna som hänt i mitt liv!

FRISYR PANIK!

Ska gå och klippa mig om 40 min! SKIT NERVÖS. Jag har ingen aning om hur jag ska klippa. Jag vill ha något nytt men ändå inte något fult eller för kort. Och jag vill typ klippa snelugg men tänk om det blir skit fult! Asså gud jag har panik ångest.
Eller ska jag bara klippa topparna! HJÄLP MIG!
Här är några kändis frisyrer jag gillar:
Vilken tycker ni var snyggast 1234??

NY DAG!

NY DAG!
NU ÄR DET LÖRDAG!!!!
Idag ska jag borta tänderna byta om till pyjamas gå och sova - vakna äta borsta tänderna byta om, klippa mig.... Och sen tar vi resten av dagen som den kommer.
Puss!
Bild från dagis:

Fredagkväll!

Hej om exakt 3 min är det en ny dag! Lördag--!
Men det är fortfarande freda så jag ska berätta om idag och inte om dagen som börjar om 3 min.
Idag har jag först haft staffet tävling typ alla Stockholms skolor! Det var inte så najs men efter det slutade vi och då var jag med Emma, Linn, Mika, Niki och Ellie vi var hos ellie sen följde jag med Emma till stan där hon klippte sej karlaplan, hon blev jättefin-bara topparna med ändå!
Sen åt jag middag hemma.
Och nu kom jag just hem från Emma Johnsson, Hon jag Emma H Knut EMil MIka Niki Linn och Eric myste vår fredagkväll ihop!
Från fredagkvällen 2 veckor tillbaka:


Från idag:


Man undrar hur nästa bild ser ut.
Aja puss ska gå och knyta mig nu.

MOT SKOLAN!

Hejhej nu har jag ätit, plattat håret, sminkat mig lite lätt, klätt på mig och ska gå nu så ha det bra så länge!
Idag har jag på mig en vit t-shirt från H&M divided en kjol från tjalla malla och stumpbyxor från lindex.
HEJ DÅ NU DRAR JAG TILL SKOLAN! 

TJENA TJENA FREDA!

Tjena tjena idag är det Freda!  (Litet rim där kanske)
God morgon alla! Hoppas ni sovit sött.
Idag börjar jag halv 10 så värsta chill morgonen.
Efter skolan blir det kompisar och ikväll blir det myspys med Emma J Knut Eric Emil och Emma H "kanske några till".
Jaa... nu ska jag nog ta mina trötta ben upp ur sängen och traska ner för att göra mig lite frukost, så
PUSS!

Rätt irreterad!

Idag är det söndag och jag är trött! Trött på skolan, trött för ingen anledning, trött på att måsta plugga och speciellt trött på killar! Killar är bara dumma och jobbiga för det mesta "Det finns ju några shysta men det är ytterst sällsynt i den här åldern"  Särskilt idag har alla killar i min klass haft något problem. Förs så sitter en kille i min klass på musiken och slår i min stol 3 gånger i sekunden, men inte bara det när jag ställer mig upp så drar han undan min stol så att när jag sätter mig så finns det ingen stol där "HAHAH" Skit kul. Sen när ska hänga upp gitarrerna så måste såklart en annan kille i min klass lyfta upp sin gitarr och låssas slå den i mitt huvud och är så klen att han tappar den. Han sa iallafall förlåt typ 100 gånger så det är väll lugnt. Men liksom hur roligt är det att låssas slå en tjej med en gitarr i huvudet? Sen när jag och Linn står och kramas kommer det någon lite äldre kille och bara knuffar till oss för att vi stod lite i vägen! Han knuffa inte hårt men nog så att jag blev arg... Ja kanske inte den bästa torsdagen :/
Men om någon till kille irriterar mig idag blir det...
Men imorgon är det fredag och då blir allt säkert mycket bättre och jag är inte lika lätt arg och trött! Får vi hoppas!

Bilder från i måndags!

Bilder från i måndags: ...
Jag sitter redo i en " mataffärs bil " och ska köpa lunch med Alexandra:

Alexandra i parken "i baby gunga":
Sara i baby gunga:

Lovisa står och...:
Hahah älskar lovisas (min)


Tre dagar ni missat!

Har glömt skriva lite, men här kommer allt ni behöver veta.
I måndags var jag med Alexandra Sara och Lovisa vi åt lunch ihop. Såg på skräckfilm och lekte lite i lovisas grann park. En sjukt mysig men ändå skit läskig dag.
På tisdagen var jag i skolan och efter det var jag Lisa-Mari och Rebecka tillsammans. Vår mellis blev i stora drag "bara" choklad, vi har kommit på att vi tre är helt galna i choklad! ´´
Sen idag Onsdag. Så gick jag först till skolan 8:10 var där till 11 och nu är vi lediga två timmar tills vi senare idag ska åka och orientera (hela skolan) JIPPI!  Inte så värst härligt. Nu sitter jag och pratar med Emma i telefon och ska snart lägga på för att ringa Andrea och äter lunch.
PUSS HA DET BRA!
Jag skulle ha lagt upp mer bilder om inte min mobil varit borta -_-  så dom kommer senare idag när jag hittat den!

Musli Pavé till frukost!

Jaa, hej! Nu sitter jag i soffan och äter frukost. Jag köpte ett så sjukt gott bröd här om dagen nere på Vivo "Musli Pavè" heter det. sjukt gott. så nu sitter jag och gnager på det. Med ett stort glas Jucie till och yoghurt.
Så här ser brödet ut. Det är så gott att man blir beroende!

Marshmallow Bomb!

God morgon! Idag är det måndag. I vanliga fall skulle jag sitta i skolan just nu och ha matte. Men det är studie dag så JIPPI!
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag-kanske åka till vilma inne i stan och överaska henne genom att komma till hennes skola... Eller så ringer jag någon annan som också är ledig och hittar på något.
Igår la jag inte upp så mycket bilder från när jag och Andrea grilla  marshmallows, men nu när jag har tid så ska ni få en riktig bild bomb!:

Marshmallows, Andrea + Söndag

Idag har jag ju som sagt varit med Andrea i stan. Det var skit kul. Sen åkte vi hem till mig och åt middag och satt och snacka uppe på mitt rum. Kl halv åtta åkte jag till min dans och andrea följde med, när jag dansat färdigt och vi skulle gå hem så skulle vi försöka hitta en "Genväg" Genom garaget nere i källaren... Men det gick inte så lyckat :S Vi blev inlåsta i garaget och hitta ingen ut gång! Satt där inne i 20 min och banka och ryckte i den dörren vi kom in genom, men till sist kom vi ut - för min danslärare gick förbi precis när jag sto och banka på dörren så hon låste upp Peppar peppar, annars skulle vi nog kunna suttit där nu. Sen gick vi hem till mig i mörkret "riktigt mysigt" och hemma hos mig grilla vi marshmallows över ett stearin ljus och åt choklad. Man får ju unna sig på en sådan här söndag.
Sen åkte andra hem för en stund sedan och nu har jag precis sett klart en film på 3:an riktigt mysig Söndag.
Puss!

Kläder!

Nu har filmen nästat slutat. Jag sitter här och små gråter. Ska gå och klä på mig snart. Så att jag och andrea kan fara till stan så fort som möjligt.
Här är lite kläder jag har tänkt titta på i stan. Vad tycker ni?

Marley And Me

Sitter och kollar på Marley and Me. Den går på Canal+First om man har den kanalen så på! Marley and Me är typ värdens mest gulligaste film, grät igenom hela slutet i en hel dag efter första gången jag såg den.

En extra Lördag! ;)

God morgon idag är det söndag! I vanliga fall brukar jag hata söndagar "för att det är skola dagen efter och man måste gå och lägga sig hyfsat tidigt för vi börjar 5 över 8 på måndagen" Men om jag inte har sagt det så har vi studiedag på måndag och då är den här söndagen som en lördag vilket jag älskar "Älskar lördagar".
Igår var jag med Emma Linn Filip Andreas Didrik Pontus Gustaf tror inte jag har glömt någon, vi satt och kolla på beck gick ut på en "promenix" en sväng.
Jättekul.
Bilder tagna av Filip Kl 10:20 medans vi sitter och kollar på Beck:

Idag blir det iallafall stan med Andrea och kanske bio ikväll :D Super mysigt. Trevlig söndag!
Bild från i somras! Saknar verkligen sommaren 2010! Det var så kul och mysigt när Andrea var där uppe! Den här bilden togs kl 01:23 precis när jag och Andrea tagit ett kvälls dopp:

Förkylning-inte bättre :(

Hellu sitter just nu framför tv och har gjort det sen jag och linn var nere i centrum och köpte halstabletter till mig.
Förkylningen är inge bättre, jag nyser 3 gånger var 5 min och mina ögonlock känns tungare än någonsin!
Om typ en kvart ska jag gå hem till Linn så ska vi laga tacos ihop till middag. Det ska bli mysigt... Mer om kvällen kommer senare idag :D
Puss!

Gott och blandat.

Tjenare! Lördag morgon och jag har precis badat. Så hela mitt hår luktar persika och mina fingrar är russin.
Super bra start på dagen. Det är bara en sak som är dålig, jag börjar bli sjuk! Jag är helt täppt i näsan lite huvudvärk, trött och hes - vilket får mig att låta som en nerdrogad åsna som inte kan säga "S" eller "D". Ja jag kan tyvärr inte säga dom bokstäverna när jag är täppt i näsan det blir bara - äush eller ud.
Aja för utom förkylning har det varit en rät bra vecka. I onsdags som jag sa inlägget innan var jag på I rymden finns inga känslor, Asså den var så sjukt bra! SÅ JÄKLA BRA. Jag ska verkligen se om den. 
Här är trailern:
Skit bra, as rolig och också lite hemsk och sorglig.
Sen i går var jag hela dagen med Emma Linn Mika och Niki. Vi hade det jättekul och roligt.
Idag ska jag vara med alla dom igen plus Gustaf,Eric och kanske Knut.
Puss ha det bra!

Ont som *** i halsen!

Det här inlägget var ett utkast från i onsdags glömde publicera!
Hejsan hejsan. Idag har jag as ont i halsen! Aj aj aj, inte skönt. Efter en lång lång dag i skolan var jag Linn vi plugga järnet en timma sen åt jag middag där och efter det kolla vi på film "lite speciell med rätt rolig" den handlade om någons fru som dog och sen när hennes man börja dejta igen blev hon förbannad "spöket" och börja hindra det på alla möjliga spök sätt. Nu ska jag Mamma, hanna och hugo traska ner till bion och se I rymden finns inga kännslor!
Ha det bra så länge. Puss
Det här inlägget var ett utkast från i onsdags glömde publicera!

In a hurry!

Tja! Jag ska precis åka iväg till dansen. Är hemma om en och en halv timme igen "jag är verkligen så taggad på att dansa loss" och då när jag kommer hem är det dags för idol! ;)<3
Puss Ha det så bra!

Kort, Regnigt skoldag + Lisa-Mari.

Hej alla idag har det varit en regnig måndag. När skolan sluta klockan 12 "vår superkorta dag" gick jag och Lisa-Mari hem i ösregnet och gjorde lunch. Det blev faktiskt väldigt gott, pasta och någon tomat och parmesan sås.
Sen plugga vi lite. har massvis med läxor som måste göras. Vi såg också på tv och snacka.
När det gått några timmar baka vi brownies. Dom blev lite torra men ändå goda.
Ni ser ju bilderna inte så tokiga :D
Ja vi gjorde inte så mycket mer lyssna typ på musik skratta som galningar och kanske lite andra roliga grejer.
Och sen igår, glömde jag skriva var jag med Emma H Eric och Emma J. Haha mina "E" kompisar ´´
Vi hade också rätt kul gick mest runt och gjorde inte riktigt något särskilt, men precis när vi bestämt oss för att åka hem till Gustaf där han och några till var jag tvungen att åka hem för då kom mina kusiner. Attans ;) Men det var också mysigt vi fika och pratade i flera timmar. slutet av den söndagen hade jag dans en timme.
Bild på en väldigt kvinnlig kille från i lördags (KNUT):D :
Puss puss Ha det bra!

...

Hej. Idag har jag och Mamma varit på söder och hälsat på min kompis Vilma och hennes mamma Eva som är Mammas kompis. Sen gick vi runt i gamla stan på affärer sen hälsa vi på min faster som bor i en lägenhet där vi fika på ett cafè och det var så mysigt jag och Vilma lekte lite med en cheesecake bakelse ;)
Aja i kväll blir det Emma H Emma J Knut och Eric. Puss!

Fredag+ Harry Potter party ;)!

Igår var jag med Emma Linn Mika Sara och Niki. Vi hade skit kul gjorde musik video, åt vatten melon, fota, satt och snacka mm.. Sen typ låg vi och sega nån timme ;)
Efter att alla typ gått hem från Linn var jag och Linn "såklart" kvar en stund hemma hos henne. Vi Bestämde att vi skulle festa till fredagen genom att ha Harry Potter maraton! Inte helt serigöst  men kul som fan, alla skulle bli tvungna att klä ut sig till någon Harry Potter karaktär. Hahah Jag vet rätt random " Min idèe ofc" Men det var skit kul faktiskt!
Så efter jag och alla varit hemma och ätit middag "Kyckling med soltorkadtomat pesto parmesan, ris och en god sallad"...
Åkte alla "förutom Emma och Sara som inte kunde" hem till Linn som en i Harry Potter ;)
Jag själv var Luna Lovegood som  kommer med i 5:an först tror jag, Mika var Hagrid/Dumbledor någon av dom vet inte riktigt, Niki Harry Potter själv och Linn Hermione. Vi hade så kul. Tog knäppa bilder som jag inte tänker lägga upp alla åt massa popcorn salta pinnar läsk mm, sen såg vi Idol och 1 harry potter film. Snacka om maraton.
Puss puss Hoppas eran Fredag var lika galen och skön som min var!

Tjugo i 10

Det är fett skönt att börja skolan tjugo i 10 värsta sovmorgon! Man kan bara sitta och slappa vid datorn.
Men Tja då för nu börjar skolan om tio min.

Dagens outfit:
Väska: Public Service
Halsduk: Någon Random
Jacka: Vila
Kjol: H&m

Utkast: Sept. 10, 2010

Hejsan
Klockan är 06:40 nu jag har sovmorgon till 09:40 så jag kan verkligen ta det lugnt nu. Efter som jag har så god tid på mig att göra mig i ordning tänkte jag varför inte göra ett inlägg på bloggen så här kommer det ett: Jag ska ladda upp lite bilder från igår i tisdags, måndags och sådär.
Gårdagens outfit:
En klänning som är köpt i London på affären Primark. Blommig ,öppen i ryggen och väldigt skön.
Klänning: Primark (London)
Strumpbyxor: Lindex
Jag och Emma på promenix i tisdags:
Jag och Filippa från i måndagskväll:
Emma och mika för några dagar sen:
Så där nu finns det lite bilder om vad som hänt i veckan.
Idag är det fredag. Efter en rätt kort dag i skolan ska jag Lovisa, Alexandra och sara hitta på något skoj.
Aja nu kurrar det lite i magen kanske dags för frukost!
PUSS!

Lien uppdatering

Hej. Gud jag vet att jag varit riktigt dålig på att uppdatera men här kommer lite.
Idag har jag varit i skolan och inte gjort något särskilt. Nu sitter jag hemma och ska plugga lite har precis ätit mellis.
Det kommer bilder som dagens outfit och bilder från när jag och emma var på promenad här om dagen.
Så kolla in senare igen.

Måndag igen

Hej, måndag igen. Trist " men inte så farligt ;)  Vi slutar tolv idag så inte värsta döds dagen men imorgon blir det 3 och inte tala om i övermorgon Tio över fyra! 8 timmar i skolan! Herregud!
Aja idag gick jag först hem efter vår första riktiga skoldag och laga lunch. Sen såg jag på tv fram till 3 och sen for jag hem till linn och vi såg på en film och bara tog det lugnt.
Ikväll ska jag vara ensam hemma från 7 till 9 för mamma ska bort till en kompis och pappa jobbar kväll och Hanna är hos pojkvän. Vilket betyder FF super najs. Jag ska faktiskt vara med filippa en stund efter maten typ fram till 9 hon kan ju komma hit så kan vi nog ha det hur kul som helst. Ha musik på högsta volym  Bränna upp hela huset och allt sånt där föräldrar säger man inte får ha eller göra ;)
Jaja nu får ni själva ha en hur kul kväll som helst. PUSS!
Dagens outfit och dagens middag:
Outfit
Jeans: Gina
Skjorta: gina
Halsduk: Hemifrån
Linne: H&m
Middag

HOS NIKI

Hej. Söndag idag. Sitter hemma hos Niki just nu med Linn och Emma, vi har bakat muffins och ätit sushi idag. Snart ska jag hem och äta lite mat.
Oj snart går min buss!
PUSS!

Tidig morgon med Flisan och blåbärs & hallonpaj

God morgon gott folk! Jag vaknade 6:10 i morse, och kunde inte somna om! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG!
Aja  jag får väll bara gå och vara trött hela dagen.
Efter som jag haft en så lång morgon har jag hunnit göra rätt mycket. Som att sett en film Toy Story 2, älskar toy story. Jag har också gjort en extra god frukost, sett på tre avsnitt av vänner, bakat en blåbärs paj och hälsat på mina grannars nya hund. Den är helt bedårande.En tjej lagotto 8 veckor, brun och heter Flisan.
Hur söt som helst!
Snart ska jag gå och klä på mig sen fixa lite lunch och efter det vara med Emma och Niki. Hur mysigt som helst.
Hörs senare!
Puss
Bilder på min super goda blåbärs och hallonpaj:
Direkt ur ugnen:

På talriken:



Exotic snacks på lördag kväll

Men hej! Kul att du var inne på min blogg, det gör mig väldigt glad :D
Just nu sitter jag och äter "Exotic snacks" Mums jättegott!
Bara hemma kväll med familjen ikväll ska ses film och bara mysas.
Toy story var nästan lika bra som första gången. Kanske något bättre när jag såg den första gången, men jag grät ändå igenom hela slutet idag också. Toy story 3 är värd pengarna!
Trevlig lördag kväll!

TOY STORY

Tjenare!
Igår bröt jag mitt godislöfte, men det är svårt på helgerna jag har inte ätit godis på typ över 1 vecka då får man unna sig lite. Men jag ska ändå fortsätta ha godislöfte, det är alltid kul att utmana sig själv.
Mer än att bryta mitt godislöfte igår så skolfotades jag. Det enskilda fotot blev faktiskt inte så farligt jag är ganska nöjd, vad jag såg iallafall. Sen så var jag också med Emma,Linn MIka Niki Vendela och Alexandra, vi gjorde inget särskilt, hämta ut biljetterna till toy story vi ska se idag! Älskar Toy Story! Jag har redan sett trean när jag var i new york men jag ser den så gärna igen. Grät igenom hela slutet.
Igår kväll så kom Niki Linn och Emma till mig och vi såg toy story 1.
Alla vi ska se tvåan senare idag innan bion också, så att man liksom är redo inför 3:an.
Men nu ska jag gå och baka en hallonpaj, tror jag. Och sen ringa Emma och fråga om hon och alla andra vill komma och se toy story 2 :)
Puss!
Bilder från igår:
Jag Emma och Mika
Rebecka och Alexander i klassrummet precis innan vi skulle redovisa vårt "Projekt"

Jag fotat i en bilruta med " läppförstoring ;)"

Idag!

Hej.
Som ni ser har jag gjort ny header "Själv". Vad tycker ni??
Jaa svara ärligt...
Mer saker jag gjort idag är att slutat skolan gått hem och ätit lunch. Haft utvecklingssamtal-som gick som smort, jag har också varit och shoppat med mamma efter utvecklingssamtalet, handlat grejer till middag, hjälpt mamma med sallad till maten och varit inne på datorn. Ja det är det jag gjort idag.
Riktigt slapp dag!
Men imorgon är det skolfoto, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! INGEN ANING! Något snyggt ska det vara... hahah vi får se vad det blir :)
Puss puss nu börjar FÅNGARNA PÅ FORTET snart. Så sätt på fyran gör en fruktsallad eller poppa lite popcorn sätt dig bekvämt i soffan höj volymen och njut av "FÅNGARNA PÅ FORTEN". Du kan också njuta lite av att det är fredag imorgon. Det gör jag iallafall.
Emma här om dagen på lunchen:

Lisa-mari på lunchen:
Jag med big eyes:



PS: VAD TYCKER NI OM HEADER?

Men ojsan hojsan idag är det ju onsdag!

Det är onsdag, har inte varit super väder idag har gått lite till och fån först sol sen regn sen mulet och sen sol igen.
Aja tråkigt att prata väder!
Har ätit middag för ett tag sen. Jag åt lasange det var jättegott.
Just nu kollar jag på fångarna på fortet och senare ikväll ska jag duscha.
Jaa trevligt trevligt.
Tidigare idag var jag med Linn Emma Alexandra Lovisa och Sara, vi hade det jättekul ihop körde vinken hemma hos Emma" Mogna tjejer som vi är".
PUSS!

RSS 2.0