Bada Bada Bada!

Herregud va mycket jag badat denna sommar! Tror jag badat ungefär  2 gånger om dagen varje dag! JESUS!
Kommer verkligen sakna denna sommar! Sommaren 2011 GRYM!

PDOOOOOL!

Tjena! Igår så var ju det en heldag med olika människor men efter att duschat så åker vi till Vilma, Arvid, Eva och David. Och äter middag där. Sen åker jag och vilma in till PDOL! Yeah! Det var stört kul! Vi lyssnade på massa bra band! Bland annat Riff Knives! Veronica Maggio! Stor, Labyrinth, Pato Pooh och Carlito!
Najs najs!
Aja sen åkte vi hem och då sov jag över hos vilma och nu var vi tillsammans på morgon men sen åkte jag hem runt 12 för då skulle de till flygplatsen hem till stockholm!
Bara jag kvar här i norrbotten nu!

Tore och Bille! Två Gamla Men Goa Släktingar!

Fika stopp nr 2 är avklarat!
Haha nu har jag varit hos Farmor och Farmar mina snälla far föräldrar!
De bjöd på kladdkaka, glass, choklad och kakor! De vänligaste personer man kan tänka sig!
Tycker det är rätt coolt också att de är över 85 år och kan fortfarande berätta från 1939-45 talet när det var ungefär i min ålder och andra världskriget brutit ut. Eller att de kan berätta om deras bröllop för över 50 år sedan!
Alla deras historier är så bra (spännande, roliga eller sorgliga) alla är som en film!
Aja nu sitter jag i bilen med magen full av sötsaker och är påväg ut till stugan!
Ha det bra!

Sugen på Strawberrys!

Nu har vi varit en stund hos Familjen Larsson haaha. Det var kul vi drack te, snacka lite och sen såg jag någon film med barnen i familjen Axel,  hans kusin och Martin.
Den var lite så rolig. Nu sitter jag hemma hos Farmor och Farfar och ska spela lite kort med dem!
Puss!

Tårar och skratt!

Hejsanhejsan! Igår var Andreas sista dag här uppe! Vi hade jätte roligt var på Pdol och lyssnade på något galet rockband, gick i affärer, tivoli m.m. Super rolig sista dag!
Men känns nästan lite vemodigt nu när man vet att hon ska hoppa på planet hem mot arlanda och att jag kommer klara mig själv här uppe med alla norrlänningar och att snart denna sommar är slut! :(
Men några veckor är ju kvar! Så det är bara att utnyttja dem till 1000!
Idag så ska jag hem till Ellen och Axel och fika. Sen till Farmor och Farfar, efter det ska jag till stugan och göra mig i ordning till middag hos Johansson. Och när vi ätit så åker jag och Vilma iväg på Pdol konsert och ser på MAGGIO! Och sen sover jag hos vilma och imorgon spenderar jag väll antagligen min morgon med henne, NAJS!
Puss!

Bond Stockholmarna ;)

Hejsan! Förlåt att jag bloggar så dåligt! Men nu är nu är ju Andrea här uppe så vi håller på och roar oss här!
Vi badar, paddlar kanot, åker till stan, sitter i hamnen, träffar norrlännings kompisar och chillar!
Igår drog Andrea med mig till någon lite äng och så knäppte vi några bilder där. Ja det är jättemysigt!

ANdrea Is here!

Hejsan! Nu har andrea kommit till mitt land! Och vi har cyklat runt i Luleås storstad, shoppat, ätit lunch, Badat och åkt ut till stugan, paddlat kanot och massa mer!!
Puss!

Fiske i solnedgång!

Hejsan hejsan! Sitter i bilen just nu påväg ut till stugan! Idag så badade jag en lång stund i havet.. det var super skönt! Sen bar det av till farmor och farfar. Där man blev serverad middag och senare på kvällen fisketur! Jättemysigt. Min syster fick en gädda men den bet av linan... men men.. vi hade ju ändå tänkt släppa ut den i vattnet senare, så det gjorde inte så mycket.
Puss på er!

Yeah Man

Gud va dåligt jag har bloggat! Förlåt.. Men det är bara för att det inte gått att ladda upp bilder ch då känns det så himla tråkigt att blogga plus att jag har haft rätt fullt upp.
Jag har sovit över med Vilma, Varit på grillfest, lärt mig skjuta med gevär, lärt mig spela FIFA "Vann två av tre matcher", sen har jag badat väldigt mycket med Vilma eller med Rebecka och ronja och så har jag paddlat kanot har haft så jäkla kul!
Imorgon kommer Andrea upp hit. Ska bli riktigt skoj... Längtar
Puss

Norrlänningar är sköööna!

Hej förlåt att jag bloggar så dåligt. Men som sagt är internet väldigt segt och konstigt. Och igår sov jag över med Rebecka och Ronja, mina norrländska kompisar. Det var väldigt kul vi badade och såg film åt glass chips ostbågar haha tjockisar. Sen idag så var jag såklart också med dem på morgonen. Då badade vi och ursh va kallt det var! Sen for vi in till stan till Rebeckas house och täffade Alicia och var med henne.
Vi chillade och drog till en strand och köpte PowerKing och godis. Gott gott.
Puss ska käka nu!

Pip pip yeah!

Tjhena! Ikväll så badade jag! Just so you guys know. It was pretty damn Nice!
Haha noo now will I speak Swedish i think!
Heeej! Idag så har jag verkligen bara chillat, ätit glass, sätt film, fått damp på min dator och jaa lite sånt mysigt.
Och nu ikväll efter middag så baka vi och köpte en massa fika och bjöd hit min kompis Rebecka och hennes mamma och hennes kille. Det blev en hel del fika och mätt som en plätt! Så det var skönt att simma lite på kvällen sen. Nu ska jag nog se en film tror jag.
Så puss och hej!

GE MIG TÄCKNING! JAG GÖR VAD SOM HELST!

Hejsan! Gud va jag är arg på den här datorn och internetet! Ena sekunden fungerar det toppen och ena sekunden är det dött! Springer runt i bad handduk " för jag har nyss duschat " och i gummistövlar i blåbärs skogen för att försöka hitta täckning! Haha Måste se himla roligt ut!

Läs allt om ni är intresserad av Sommar Dagarna i Mitt Liv

Hej förlåt att jag inte bloggat! Men jag sovde över med Vilma och så har vi varit på middag och haft middag och ja allt sånt där man gör på sommaren!
Plus att datorn och kameran har krånglat! När kameran fungerat har inte internet och när internet fungerat så har inte kameran gjort det men nu fungerar båda. Så varför inte blogga!
Här om dagen så for vi ut till sommar stugan och tog det bara lugnt.
Sen senare den kvällen så blev vi bjudna till familje kompisar på middag och vi skulle ta med efterrätt.Gud så gott det var!
Eftersom att barnet i den familjen är Vilma och vi är ju så nära. Så sovde jag över där! Super mysigt.
Sen dagen efter påmorgonen blev det galenskaper på Vilmas Studsmatta och sen sova nästan heeeeela dagen.
Tills mamma kom och hämta mig och vi skulle ha tolv personer hem på middag hos oss. Det var en jätte rolig kväll det med. SPÅÅRAT! Haahah näää kanske inte men ursh va mätta alla blev.
Puss Idag är det lite mulet så ska bara chilla och äta glass!

Sommar Lov!

Tja! Igår kväll var jätte mysigt och super gott! Det var en väldigt varm kväll och vi gick en promenad genom stan efter att vi ätit oss mätta.
När vi kom hem såg vi Disturbia "För andra gången" Gud den är så bra! Den får absolut 5 stjärnor ska tacka för tipset.
Sen såg vi också ett avsnitt Criminal Minds och jag somnade i soffan haha.
Imorse när jag vakna spöö regnade det utanför! Så jag satte på en film "I taket lyser stjärnorna" och sen när den var slut så är det strålande sol ute. Vad är det här för konstigt väder!
Aja ska fara ut till stugan idag och så ska jag träffa Vilma tror jag! Gud va roligt!
Puss Nu ska jag ta en cykel tur!
Juste!..... Idag kom en super söt kisse på altanen och tiggde mat. Gud så söt han var!

Lunch På ute Cafe i 28 grader

Hej! Herre Jesus så varmt det varit idag! Har legat och solat på bryggan och varit i stan och ätit lunch med Mammi och Hanna gud va gott det var. Ikväll ska jag vara med min kompis Rebecka tror jag eller våra familjer plus vi ska iallafall äta tillsammans på en restaurang. Ska bli najs. Men nu ska vi möta dem om 15 min så måste gå och byta om Puss
Pitures from the lunch:

Promenix and TELEPHONE!

Nu ska jag gå en promenix på norrlands gator och så ska jag prata i telefon med min sötnos niki jag inte pratat med på ett tag.
Puss See You Soon!

Dagens köp!

Hejsan just nu sitter jag och äter kladdkaka och kollar på Bakom kulisserna på sista Harry Potter del 2. Som jag sa innan skulle jag lägga upp bild på det jag köpt.
Så här kommer det:

In the Hammock!

Tjhena! Vad har ni för er?? Hoppas ni gör något kul. Själv har man lite halv tråkigt sitter ute på altanen i en hammock och kollar ut på vattnet rätt mysigt ändå. Idag har jag, Hanna och Julia varit i Luleå stan och shoppat jag köpte ett par jeans höga i midjan och rätt korta och så köpte jag en baby rosa/ ljus lax rosa trekvarts tröja. Jätte fina köp måste jag säga.
Bilder kommer i nästa inlägg.
Puss
Me right now:

NORRLAND!

Hejsan hejsan! Nu har jag kommit fram till Norrland och det är rätt så kallt :/ Känns lite små trist faktiskt men det är ändå kul att ha fått lite förändring och inte bara gamla stockholm. Har sovit hos farmor och Farfar en natt nu och jag sov inte så bra! Jga jätte ont i ryggen för att jag antagligen låg på något konstigt sätt.
Aja nu har jag ätit frukost och ska snart gå och klä på mig.
Idag kanske jag och Hanna skulle umgås lite med våra grannar som vi är kompisar med.
Puss

Here I come Norrland Be Prepared!

Nu hoppar jag in i bilden och åker mot Arlanda!
Puss bloggar snart!
Going to miss stockholm!

All Day All Night...WHAT THE FUCK!

Sen på dagen träffas såklart jag och Niki varandra igen! Vi tar cyklarna till Askrike och ligger där och chillar några timmar. Det är så sjukt fint väder så varför inte sola typ halva dagen. Men tyvärr så var Niki tvungen att gå och jag var tvungen att cykla hem och packa inför ikväll när jag åker bort till Norrland!
Men jag ska inte klaga jag och Niki har haft mys mys de sen senaste dagarna och jag får det säkert kul i norrland.
Puss

NikiNight

Igår hade jag och niki det jättemysigt sen på kvällen. Haha såklart chips och godis sen får man inte glömma filmen.
Stepford Wives. Grymt bra se den!
Vi tog lite billder m.m
Puss

Med Niki!

Tjena! Just nu är jag med Niki och vi har kollat på The Ring! Rysligt bra! Väldigt läskig! Nu drar i hem till henne!
Puss

FRISÖREN!

HEEEEEJ! Nu har jag klippt mig och blev riktigt nöjd faktiskt! Man ser inte så bra på bilden men jag har solblekta slingor och kortare hår nu! Det blev rätt snyggt ändå trodde det skulle bli skit dåligt!
Nu ska jag pudra näsan och sen gå och möta Niki!
Puss
Såg helt galen ut när jag satt där med folie i håret på sanolngen och såg ut som en robot. Haha men det blev snygg tillslut.


Nu ska det attans springas!

Ska ut och springa men mina hör snäckor är borta så jag kommer inte kunna lyssna på musik vilket nog gör att jag bara orkar sprina runt huset haha men det är bra det!

GodNatt Hjärtan!

Sov sött! Redigerar en bild jag tog idag när jag var med Niki... Visst blev den snygg!

SVERIGE!

Min nya älsklings låt haha så härligt töntig!

En vanlig måndag kväll med Niki och Hedda...

Tjena! Jag och Niki har myst hela kvällen med ton av godis! Jag överdriver inte. Haha aja man har bara ett liv.
Vi såg skräckfilm också...Jennifer's Body! Grym. Sen fota vi en massa och ja...snacka, skratta och grät lite också när det blev sorgligt i filmen. Så känsliga hah!
Imorgon ska jag kilppa mig! Hoppas det blir snyggt.

Puss

Rosa Naglar!

Tjenare sötisar! Nu ska jag hoppa på bussen hem till Niki tar med mig en rysare och kameran! Ska bli myspys!
Har precis sattit på lösnaglar jag köpte idag som jag målat med det också nya naglacket! Det blev jättesnyggt!
Puss måste byta om nu!

Min Alldeles söta egna Kisse!

Niki blev sen med färjan så hon är inte här för än om 1 timme! Under tiden jag vänta på henne så for jag och mammi in till stan för att klippa mig men vi hitta ingen tid så vi bokade en istället imorgon. Men efter som vi redan var inne i stan så shoppade vi lite köpte en röd stickad tröja, en t-shirt, ett linne, shorts, lösnaglar och naglack eller haha mamma köpte .
Jag ska lägga upp bilder på det snart så kolla in igen senare! Nu så sitter ja i soffan och äter jordgubbar och myser med min kisse. Mys mys ska åka och handla snart. Puss!

Which Way..??

Åh jag har tråkigt och fryser om mina fötter ingen bra kombination jag blir bara irriterad! Åh varför kan inte något roligt hända. Typ att Paul Wesley knackar på dörren och ger mig en kram och hans nr haha. Mm jag drömmer mig iväg lite här. Hejdå Puss!


VILL KLIPPA MIG IDAG!

Hej nu visar det sig att min jobbiga syster inte ville klippa sig idag och jag vet inte vart den här frisören ligger så jag måste åka med henne!! Åh va hon är jobbig! Aja idag kommer Niki hem så jag ska vara med henne hon får följa med mig och klippa mig.


,

Gud va mysigt att ha en pojkvän!

<3


JAG VILL INTE KLIPPA MIG!

Nu sitter jag och äter pasta mitt i natten haha och lyssnar på musik. Mm... Imorgon så ska jag klippa mig ursh det kommer bli kort, fult och bläää! Ursh sist jag klippte mig så börja jag nästan gråta så kort och fult det blev!
Ångest! Det kommer säkert bli dubbelt så fult nu!
Aja jag orkar inte tänka på det. Istället ska jag tänka på vad jag och Niki ska göra imorgon efter jag klippt mig. Om det är fint väder ska vi sola bada och ha piknick men om det är dåligt ska vi hyra skräckfilmer, pommac och jodgubbar!
Längtar bryr mig inte vilket väder det är.

Drawing Yeah Man

Sitter och ritar lite söta bilder haha kanske inte så fina men jag ska börja lägga upp mer teckningar. Det är många som säger att jag borde göra det så why not!
Försökte få det lite likt Josh Duhamel Men det ser mer ut som typ Ulrik Munther


GOOD MOVIE

Oj vilket bra slut! Eller liksom själva slut handlingen var grym! Men Slutet, slutet innan efter texten fatta man inget på.
Leonardo som spelar Andrew Laeddis säger precis innan filmen slutar "Undrar vad som är bäst... Dö som en god man eller leva som en mördare?" Sen går han iväg med några män från sjukhuset och sen blir allt svart och så är den slut! Man ba WHAT! Vad hände nu dog han!?
Aja grym iallafall.
Får 4 , 5  STJÄRNOR!


Spänning På Shutter Island!!

Nu har jag kommit hem från Becka och bytt om till mysisar, en stickad tröja och sattit håret i en tofs. Ska krypa ner i sängen och se klart Shutter Island. Den är jätte spännande just nu bara typ 10 min kvar!

Mina Bebisar!

Tjena! Idag har jag haft en lugn skojig dag med Josefin och Rebecka vi satt mest innom hus snacka och spela spel på mobilen haha men det var ändå roligt vi åt körsbär, smultron och jordgubbar också och var ute med Beckas hund.

SEE YAH!

Går hem  till Josefin nu!

Shutter Island!

Rebeckca skulle duscha, Josefin sover och jag är nästan klar så jag har ändå inget för mig så jag har nu sattit på Shutter Island. Den är jätte spännande har sätt lite av den en gång men fatta ingenting.
Och nu de här dagarna när typ inga är hemma så har min kompis tipsat mig om 5 filmer jag ska se om jag har tråkigt.
Han sa Shutter Island, Disturbia, Inception, Transformers 1 och 2. Rätt så killiga filmer allihopa men jag hyrde iallafall Shutter Island till att börja med, för att ge den en ny chans och jäklar va spännande den är. Jättebra faktiskt!


GODMORGON!

God morgon guys! Idag ska jag vara med Rebecka och Josefin.
Det är inte så fint väder så vi åker nog inte och badar som vi pratade om men vi kommer säkert på något kul.
Ikväll skulle kanske jag mamma pappa och Hanna ut med båten om det klarnar upp annars får vi ställa in det och hitta på något annat nu ska jag duscha och sen ringa Becka! 

I HOPE DREAMS WILL COME TRUE!


Sommar och Dödsrelikerna

Ska nog ta och läsa om hela Harry Potter 7. Den är så grym så jag funderar verkligen på det. JA FAN, Det gör jag nu ska jag gå och lägga mig och öppna Dödsrelikerna på 1 kapitlet! Mys!

Åh älskar den här bilden jag tog för några dagar sen på Udden. Den är så somrig !

KOMEDI

När Remember Me slutat så bytte jag direkt till den andra filmen Life As We Know It eftersom jag kände att jag ville se lite som en komedi men såklart så börjar den roligt och lalla... Sen dör två människor! Jag orkar inte.. Haaha aja den är rätt så rolig.
Så långt jag sätt nu är den bra haha väldigt rolig!

Gud vad jag gråter!

Nej ursh nu sluta filmen! Gud va jag gråter shit, det är mer tårar än i ett vattenfall!
Han dog!!! Jag orkar inte vilket dåligt slut! Den som precis blivit så lycklig och fin och så ska han dö! Aja se den!
Vill inte avslöja vem han är. Se den bara!
Gud va sorglig!! Finns inte ord. Ursh!

Film kväll

Har varit och hyrt lite filmer tidigare idag. Jag valde att inte gå på välkommen hem  festen eftersom jag knappt känner killen som kom hem och knappt någon där. Haha hade kanske blivit lite stelt.
Så jag drog istället ner till videobutiken och köpte 3 filmer" Shutter Island, Life as we know it och Remember me" och lite godis "Marabou".
Nu sitter jag och kollar på Remember Me,  och jag har tårar i ögonen den är så sorglig och fin!
Den får topp betyg!

VARMT UTE!

Jag har legat på gräsmattan och lyssnat på sommarprataren hela morgonen och ätit jordgubbar!
Senare idag kanske jag skulle till en kompis med lite kompisar. Det är en killkompis som kommit hem från Australien så vi kanske ska träffa honom.  Vi får se.
Inte en så snygg teckning men jag hade inget att göra så jag rita lite.

KOMMER SAKNA ER!

ÅH har aldrig gråtit så mycket som igår det var min sista kväll men mina allra bästa kompisar Emma och Niki och nu kommer vi inte ses på över en månad! Det kommer kännas så jobbigt att vara ifrån dem det var så mysigt igår men jag kan nästan bara komma ihåg tårar kramar och lite skratt som kom in där i mellan! Ursh vad jag kommer sakna dem. Kommer aldrig glömma de senaste dagarna med dem eller varken dagarna innan de här dagarna!
Orkar inte snacka om det.
Kanske inte en så bra låt men den passar så bra in: I always Remember you!
Puss

Skinny Love

Hejsan nu sitter jag och väntar på att Emma och Niki ska komma hit det finns inget att göra hos mig förutom att spela tv spel sitta och prata på trädgården eller kolla på film och äta glass.
Men vi får säkert kul nu sitter jag och lyssnar på massa bra musik allt från, lugna, dunka dunka, och typ punkiga haha.
Puss
Här kommer en låt som jag älskar!

INGET ATT GÖRA

Hejsan hejsan! Idag skulle jag följt med Emma och Niki och sett Ulrik men då så sa min syster att jag skulle klippa mig och då sa jag nej till dem och nu kommer Hanna ner och säger att vi inte ska klippa oss idag! Åh arg! Aja niki och Emma skulle ringa mig när de var klara. Så då åker jag och möter dem gissar jag.
Nu har ja duschat och ska snart klä på mig.
Älskar det oseriösa jätteleendet på den här bilden:

GRÖNAN!

Tjenaa älsklingar har varit på grönan hela dagen idag och herregud vad jag niki och Emma hade kul! Skrek som attan åkte nästan allt på hela grönalund! Blev uppraggade av massa killar hahah som vi btw dissa totalt. Haha och så åt vi massa mat och godis. EN LYCKAD KVÄLL! Och nu hör jag knappt min röst för jag skrek så vansinnigt högt och sjöng så mycket i popexpressen!
Nu ska jag duscha och sova super gott imorgon ska man kilppa sig och träffa Ulrik Munter kanske om jag hinner. Puss!

RSS 2.0