BRÄND MAGE, VIT RYGG!

Tjena Tjena! Idag har varit en toppen dag hög musik från emmas hus och vi har legat ute på altanden och solat som fan! Jag brände mig så sjukt mycket men jag är inte typ fint brun som emma och niki blev utan jag är typ rödbrun! Ursh hahha jag vill inte visa mig ute + att det är bara magen som är brunt och ansiktet eftersom jag solade på rygg hela dagen, så ryggen är krit vit! Ursh! Måste smörja in mig.
Ikväll drar vi väll kanske till torsviksbryggan eller Askrike. Ska bli mysigt. Känns lite tåkigt efter som vi varit där typ några gånger nu men men det kanske blir skoj ska träffa emma och niki halv nio och så cyklar vi dit vi ska.
Puss!

Godis Sola!

Nu ska jag gå hem till Emma och vara med henne niki och mika jag ska köpa med en fet jävla påse godis och så ska vi sola! Det ska bli så najs och man får hoppas på lite färg.
Puss

FÅGELÖUDDE

Tjena tjena förlåt att jag inte blogga igår men jag sov över hos Andrea så jag han aldrig blogga eller lägga upp bilderna. Vi hade iallafall jättemysigt igår på fågelöudde vi sola bada jag hoppa från 5an massa gånger.
På kvällen var vi vid askrike och myste. Tyvärr gick Jorans longboard sönder! Men annars var det en trevlig kväll massa sköna personer. Puss
Bilder från dagen:

SOMMAR!

Hejsan hejsan! Idag ska jag till Fågeleudde och träffa lite gott folk! Ska bada sola äta glass cykla och allt sånt där man gör på sommaren. Ska bli riktigt kul hoppas jag.
Puss kom dit!

STJÄRNFALL!

Har aldrig varit med om något såhär typ otroligt inatt när jag och Linn var påväg hem från bryggan btw ser vi ett stjärnfall och det kändes som om det var två meter ifrån oss jag fick som tårar i ögonen och gåshud över hela kroppen och HERREJESUS vad vackert det var jag är fortfarande i chock! Jag har sätt stjärnfall flera gånger men det här var otroligt!
Aja ikväll var en toppen kväll precis som på dagen. Vi var vid Askrikebryggan med lite killkompisar och tjejkompisar. Sen så badade vi och snacka och fota och lite sånt riktigt mys.
Puss

Drar ut och Grillar nu! Puss

Åh älskar den här bilden på vattnet som Niki tog idag med min Kamera super fin! <3

CHOKLAD MUFFINS

Sitter och käkar choklad muffins, lyssnar på musik och facebook:ar. Mys.

Bild från we heart it :)


Bruna Ben

Man kanske blivit lite brun... Eller så var det bara ljuset som var bra på bilden ;)

So Freaking Funny day!

Tjenare Tjenare! Hoppas allt är bra med er idag med mig är det toppen. Det är stålande väder ute och jag och mina älskade bästisar har varit ute och firat Linn med en överraskning. Först Picknick vi Djursholm och sen så åkte vi tramp båt! Det var faktiskt super roligt och vi hade sån himla tur med vädret måste jag säga.
Grattis Linn hoppas du får en fortsatt bra dag. Men det ska hon då få vi ska alla träffas ikväll igen och grilla med lite kompisar. Så det blir najs. Puss

Sleep Time

Nu ska jag sova Puss

Kom nyss.

Hej finingar! Hur är det med er? Själv mår man toppen. Var lite sur tidigare idag av konstiga anledningar men är gladare nu. Ikväll var jag med Niki och Linn och vi chilla i Linns rum alla satt med en varsin dator/mobil i handen och sa knappt något. "TRUE FRIENDS".

We heart it

Hejsan hejsan! Idag har jag varit ute och sprungit med ANdrea Jäklar va skönt det var! Ska vara med Emma Linn Elvira och Elin ikväll tror jag ska blir riktigt kul.
Gjorde precis en riktigt god lunch, pasta och tomatsås.
Nu har jag skaffat WeHeartit där kommer jag lägga upp de finaste bilderna från den här bloggen och från lite andra hemsidor.
Ni får gärna gå in och söka efter mig på "Find Friends" Sök på HeddaNikolina.
Ska snart hem till Linn med Emma på Linns släkt tårtkalas.
Puss


UT!

Nu ska jag ut och träffa Andrea. Har lite lätt ångest om jag ska ta gummistövlar eller converses...  AJa tror det blir converses:)

SOL OCH REGN!

Tenix idag har jag varit med Andrea och vi har inte gjort något.
Hon gick hem och åt för en timme sen och under den tiden har jag sätt på GossipGirl och ätit cheesecake som min mamma gjorde. Ska snart gå ut med några kompisar.
Puss lite bilder från idag kommer här:
Jag och Andrea med gummistövlarna på.
CHEESECAKE
Mina ny målade naglar.
STRAWBERRIES

MÅLA NAGLARNA

Nu ska jag gå och måla mina naglar och borsta tänderna och klä på mig. Sen så drar jag iväg och träffar Andrea.
PUSS
FULA NAGLAR MÅSTE MÅLAS:

Härliga SommarFoton

Hejsan Hejsan! Nu har jag snackat med Emma lite i telefon. Vi pratade om lite olika grejer, bland annat kladdkaka hahah "tjockisar". Idag ska jag vara medn Andrea, och vi får se vad vi hittar på. Andrea tjatar att jag ska ta med Kameran så vi kan fota. Men jag har redan fotat hela morgonen. Gick ut för några timmar sen och fotade i trädgården när det regna. Älskar när det regnar och är lite soligt. Men vi får se jag kanske ändå tar med mig kameran till Andrea Who Know!
Puss
Här är några bilder jag tog i morse:

FOTO TIME IN THE RAIN!

HELLO NOW IM GOING OUT AND "FOTOGRAFERAR" IN THE RAIN! WIHO!

GODMORGON!

Godmorgon jag är helt slut i hela kroppen somnade rätt sent igår. Jag somnade på gräsmattan kl 2 igår och sov där i 3 timmar så därför var jag inte särskilt trött igår kväll.
Jag vet inte vad det är men jag har lite små ont i min fot, den värker liksom kanske bara måste stretcha den lite.
Aja nu ska jag gå och göra lite frukost puss puss!


GLAD SOMMAR!

Idag har jag myst med min familj och for ut med båten och åt god middag och massa godis och sötsaker. Men är det midsommar så är det. Jag är på jättegott humör just nu, vet inte riktigt varför kanske för att jag sätt alla avsnitt på Pretty Little Liars eller för att det verkligen känns som om sommaren är här nu!


TOP 10 SÖTAST FILM/SERIE PAREN!

1 The Nootbook Noah och Allie

2 The Vampire Diaries Stefan och Elena

3. Titanic Rose och Jack

4 Moulin Rouge Satine och Christian

5 The Time travelers Wife Clare och Henry

6 Pretty Little Liars Hanna och Calem

7 Harry potter Hermione och Ron

8 Pretty Little Liars Spencer och Toby

9. Desperate Housewifes Julie och Austin

10 Spiderman M.J och Peter


Gitarr!

Godmorgon! Just nu sitter jag och spelar lite gitarr. Idag är det  ju midsommar kommer säkert hända något roligt men min familj har inget riktigt planerat förutom att vi ska ut med båten.
GLAD MIDSOMMAR :)

CORNFLAKESKAKOR!

Idag har jag börjat dagen med att jogga med Andrea. Men det gick inge vidare jag fick ont i min fot och Andrea gjorde illa sin rygg. Så dagen fick gå ut på att baka istället och gå och kolla lite i centrum med Hanna.
Bakade CornflakesKakor som blev super goda! Godare än kladdkaka!
Mums Mums. Ska ut ikväll med Emma och lite fler sköningar ska bli en mysig kväll!

Sommarlovs Morgon!

Hejhej! Imorse vaknade jag rätt sent halv tolv typ och åt lite frukost sen två två/en timme senare for jag och Emma in till stan och Fikade Lunch på Cafè Bellmans vid sergelstorg. Jätte Mysigt, både jag och Emma som var super hungriga beställde in en stor toast var och dricka. Sen efter att suttit där en halv timma och ätit och snackat så gick vi och köpte glass vid gallerian. Mums! Nu är jag super mätt. Var verkligen mysigt att fika i stan. Ska börja göra det oftare.
Nu så har jag och Emma delat upp oss för att göra lite saker själva men vi hittar kanske på något senare iväll vi får se.
Puss

En Vanlig Sommar dag!

Hejsan Igår kväll var en riktigt härlig sommarkväll det var sol och varmt!
Jag och Andrea hade varit med varandra hela dagen. Super mysigt vi hade ätit, vit choklad och jordgubbar. Haha och vi gick på en jätte kort promenad, tills det började regna som det gjorde direkt.
På kvällen så träffade vi Björn och Gustaf och gick ner till bryggan med dem och snacka lite sen for vi hem till gustaf och var där några timmar. MysPys.
Tog några riktigt fina bilder!
Dagen:
Kvällen:

GODNIGHT SWEETHEARTS!


Tio Snabba bra frågor

1.Vad åt du senast?
Parmesan ost!
2. Vem/vilka var du med senast?
Jag var med Emma och Niki.
3. Vad skrattade du åt senast?
Åt lite bilder som var super roliga!
4. Vad pratade du om senast?
Humm... Emma hallberg ;)
5. Vad sa du senast?
Sov sött!
6 Vad tänker du på just nu?
En Sötnos!
7. Om du hade en lilla syster i 1 års åldern hur skulle du vara mot henne då?
Jag skulle vara så gullig och snäll, pussa henne hela tiden och leka med henne och hennes gosedjur. Sen skulle jag alltid ta hand om henne och jag skulle vara den som tröstade henne när hon vaknade på natten och grät. Åh ja vill ha en lillasyster!
8. Vad skulle du göra om din mobil plinga till och du fick sms från någon super känd skådis du älskar?
Jag skulle hamna i chock tillstånd och typ svara på smset och sen ringa alla jag kände!
9. Om Jorden gick under imorgon kl 8 vad skulle du göra då?
Jag skulle typ den dagen säga allt till alla som jag alltid velat säga men aldrig gjort jag skulle, ringa alla mina nära och kära och säga hur mycket jag älskade dem, sen skulle jag köpa massa dyra goda äta bara saker sen ta alla pengar man har fara till new york och ställa sig höst upp i rockerfeller center och skrika det högsta jag bara kunde!
10. Om du fick välja en pojkvän nu eller om 2 år vad skulle du välja?
Jag tycker man ska leva i nuet plus att jag verkligen inte skulle tacka nej till pojkvän nu. Så säger väll att nu hellre än om två långa år!

Promenix i regn!

Hejjhej. Har suttit inne hela dagen och ätit godis och sötsaker. Kanske bästa att gå ut en sväng och röra på sig. Så nu går jag och Linn "de två tjockisarna" och köper choklad!!!!! WIE!
PUSS!

11. En bild på en person du kan berätta allt för.

De här tre busfröna plus Mika och Linn såklart. Vet nästan mer om mig än jag själv vet, så mycket berättar jag för dem. Pratar med dom om allt möjligt. Om man gillar någon, hatar någon, bråkat med någon, om något pinsamt hänt eller något roligt, om vad som hände i går/förrgår förr förrgår... Alla minsta hemlig heter om mig vet dom.
Ah de är som en del av mig. Sen finns det flera personer som jag också säger väldigt mycket till men kom just att tänka på de här 5 tjejerna när frågan kom.

10. En bild på en person du tycker är väldigt snäll.

Emma Jonsson är en av mina bästa kompisar och hon är så himla snäll. Tror aldrig hon sagt eller gjort något så jag blivit ledsen eller lite arg. Men sen alla mina andra bästisar är också super snälla.


Gäster, regn, Fika och nyvaken.

Hejhej, Idag så vaknade jag 13! Herregud vad jag börjat sova länge för bara någon vecka sen sov jag högst till kl 9 på  morgonen.
Igår kväll var jag med lite kompisar på bryggan och myste. Inte den bästa kvällen precis den förstördes lite när ett gäng osköna killar kom. Haha aja det var ju faktiskt en rätt bra kväll tills de kom.
Idag tänkte jag gå på bio men Emma och Niki men jag kände inte för att fara in till stan i det här vädret, plus att mamma och pappa har lite gäster här idag vilket håller mig hemma på grund utav fikat.
En bild när jag somnade i solstolen i thailand.


Sticker ut nu! See YAAH!

Hejdå nu drar jag ut och möter Linn hennes kompisar frå stan, emma, niki mika och emma Puss!

PIGGA UPP MIG!

Hej hej! Idag så har jag varit med Linn, Emma och Niki och vi har varit i stan hela dagen och shoppat har köpt tre klädesplagg, som jag är rätt nöjd över.

Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna men jag ska ut ikväll så får ta och pigga upp mig!
Puss

9. Bild på Någon i din släkt.

Här är en bild på en av mina kusiner på pappas sida. Hon heter Linnea och är 21 tror jag.


7. En bild du aldrigt lagt upp.

Åh här är en jätte söt bild jag tog på en snigel här om dagen. Hatar sniglar verkligen men den här snigeln var ju faktiskt rätt gullig!


Hallonpaj till Brunch

Vaknade för 1, 2 timmar sen och jag klätt på mig och sminkat mig och allt sånt.
Sen har jag och Emma Legat och snackat i telefon i typ en timme och nu så sitter jag i soffan och äter hallonpaj!
Så jävla god Hanna bakade den igår typ halv 2 på natten "Lite random sådär" men då orkade jag inte ta en bit så det blir nu istället.
Pajen blev verkligen perfekt... Bild bevis ;)

SOMMARLOV

WOHO IT'S SOMMARLOV 2011 DET KOMMER BLI SÅ GRYMT HAR JAG BESTÄMT! Ska rensa hela min dator och sen i augusti i sommarens slut ska jag fylla hela datorn igen med bara massa fina sommar foton!

Yeah Man This Is My DAY!

Idag var det avslutning, Gud va skönt ändå. Sommarlov imorgon ska jag sova ut minst typ tio timmars sömn och när jag vaknar på morgonen blir det enormt god frukost! Åh Najs.
Idag efter att vi slutat skolan var jag med Emma och Mika sen drog vi iväg på Linns och Nikis Tårtkalas och åt massa sötis saker.  Efter det var jag och mika tillsammans och jag lagade Spagetti och Köttfärssås, stolt att jag klara av att laga mat plocka in disken och torka av bordet. Haha
Aja på kvällen sen var jag med mina älskade bästisar och hade skoj.
Puss nu ska jag duscha sen somna i min säng lyssnande till vampire diaries låtar!

MIKA ON THE TELEPHONE!

Snackar med Mika!

5. En bild på mig och en vän jag inte varit med på länge.

Celine var typ i Julas jag var med. Och vi var verkligen nära men har inte gjort något på väldigt länge.
Så jävla snygg bild tagen av mig i julas:

SKa värma en havre kudde och sätta på magen haha...

Jag mår rätt dåligt men jag kan ju inte skippa skolan imorgon när det är avslutning.
Puss på er går och sover nu.
Ful, oseriös och härlig bild!

Is saft!

Hejsan idag var väll sista normala skoldagen innan sommaren. Imorgon är det avslutning och jag har två klänningar jag inte kan bestämma imellan antingen en blommig fin eller en vit inte lika fin men man vill ändå ha vit klänning på avslutningen. Tradition för mig! Åh vad jobbigt.
Haha idag har jag varit med linn en stund och vi gjorde vanliga saker som att snacka dator äta och ja lite sånt.
Puss nu ska jag titta lite på tv och dricka saft med is i.

Går och sussar nu<3

Hejsan idag var jag i stan med rebecka en stund köpte en klänning en present till min kompis jag skulle till på kvällen, och en tröja. Så det var najs. PÅ kvällen var jag och några kompisar hos daniela en stund kom hem för en timma sen och har bara tagit det lugnt sen dess ska sova nu har ju skola imorgon.
Puss!

4 Bild från en Konstig tid i ditt liv.

Kommer knappt ihåg hur jag var i den här åldern. Jag var gnällig när jag blev tvingad till att göra saker jag inte ville och var rastlös. Jag hade alltid växtvärk och när jag blev arg la jag mig på marken och skrek. Sen hade jag  också något experiment inom skulpturer och målningar målade alltid konstiga teckningar och gjorde konstiga figurer.
Det var som en helt annan människa!

Galen katt!

Min katt attackerade mig just! Hon låg i mitt knä och jag var inne på laptopen och sen så skulle hon såklart lägga sig på tangent bordet så jag skulle lufta bort henne och hon attackerade min vänstra arm och lite mitt ben också! TIGER!
Paratar inte med henne på hela dagen nu!

En AV mina Danser F++ A2

Hejhej! Nu sitter jag på Pappas jobb och har tråkigt dricket varm choklad och ser lite Pretty Little Liars ibland. Det ända lite praoiga jag gjort är att mingla med hans kolegor och hämta kaffe till honom. Haha nu tar jag det lugnt och kollar på mina danser har laddat upp en på youtube änså länge: Disturbia Koreograferad av Nicole Rydell:

4.Bild när jag dansar.


DANS KLASSER!!

Tjenare!
Idag är det tisdag och jag haqr proa som börjar kl 15:00 och Slutar 23:00, haha herregud. Igår så satt jag upp till halv 1 och kollade olika dans kurser man kan ta på olika skoler. Har tänkt ta lite balett klasser på Base23 eller ackis men vi får se. Balett verkar så himla trist ändå! Kollade också på näst sista Harry Potter igår. Den är så söt, har glömt hur sorglig den är. Aja ska gå och göra varm choklad nu har inte käkat frukost än.
Puss

3. Bild På någon i familjen.

Hannis Pannis! Min stora syster Hanna kommer här:
Bild tagen. När hon Modelliserade för en kompis kläd kollektion .

1. En person du umgås väldigt mycket med.

Ja en person som jag umgås mycket med är av mina Bästisar Emma Hallberg. Var bara några dagar sen vi gjorde något. I lördags tror jag minsann att det senast var. Då hade vi toppen mysigt.


Planerar på mer blogging!

Efter som det nu är mycket mindre plugg i skolan och jag bara har prao de sista dagarna innan skolavslutningen blir det extra mycket blogging. Så häng med nu!

Nu blir det många inlägg!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild när du dansar.
5e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En bild som jag beundrar på något vis.
18e bilden: En bild på den du senast var med.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som får dig att skratta.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden:  En bild på person du aldrig kommer släppa.

Fråga och svar!

Fråga:
Anonym om Mellan showerna.:
Hur många danser dansade du på dansuppvisningen?
Älskar din blogg föresten!
KRAM!

Svar:
Jag dansade 6 st danser alla 3 showerna, var super roligt. :D
Åh va glad jag blir!
Puss&Kram!

Bild Daphna tog från fjällnora.


Yes This Party Rocking!

Tjena! Idag har jag varit med Rebecka och vi hade bullkalas hemma hos henne. Först blev vi spidande som Fan! Sen somnade vi på hennes soffa med datorn i knät. Socker påverkade!
Just nu har jag ätit middag och tagit en bit kladdkaka. Mys mys!
Imorgon har jag prao som börjar kl 3 och slutar 11 på kvällen! Haha, härligt jobb.
Puss

Mellan showerna.

Hej denna helg hade jag dansshow hela dagarna men jag hann med lite små grejer där i mellan som att vara med kompisar på kvällen, ha studentmottagning och faktiskt åka till Grönan. Jag Linn och Niki var där igår jag bjöd med dem men oturligtvis nog stängde det kl 8 och vi kom dit typ halv 7. Men vi hade kul ändå!
Dansshowen gick helt okej. Men jag fick snälla och bra kommentarer från lärare och kompisar så jag var säkert bättre än vad jag trodde Men jag vet inte. Haha
Puss ska till skolan nu.

VILL VARA STUDENT!

Idag har min kära syster Hanna tagit studenten! Åh vad jag är avundsjuk! När jag såg henne kuta ut från skoldörrarna och när jag såg henne kliva på flaket, fyfan va jag ville att det var jag som vara studenten. Det jobbigaste var att Hanna sa att det var okej om jag ville följa med på flaket och åka men som vanligt hörde ju mamma detta och sa nej! Åh va jobbigt. Sen efter flaket kom studenten hem till mottagningen där runt 40 nära och kära välkomnade den väldigt blöta, smutsiga och öl luktande Hanna.
Sen var det dans uppvisning som jag sprang iväg på och det gick inte särskilt bra var as varm och jätte stressad! Sen 2 timmar senare kom jag tillbaka till mottagningen och åt lite efterrätt och hoppa sedan in i duschen och efter det gick jag och minglade lite.
UTSPRINGNINGEN:
Först ut...
STUDENT SÅNG:
FAMILJE TRÄFF:


FLAK:
Video på när flaket far iväg:




MOTTAGNING:



DANSUPPVISNING:
Bilder kommer senare ;)

Hannas Utspringning!

Tjena om två timmar far jag iväg in till stan till hannas skola och ska kolla på hennes utspringning. Så avundsjuk på henne att hon ska få sluta skolan! Aja ska fota massa och sen på studet mottagningen får vi se om jag håller något litet tal.. Haha vi får se. Plus att idag har jag också dans uppvisning! Ska bli as najs, men jag måste skippa tre timmar av mottagningen men vafan vad gör man inte för dansen.
Nu ska jag gå och sminka mig!
Puss

Lisas Studentmottagning

Hej förlåt att jag inte skrev igår men hela dagen var jag upptagen först med skolan sen var jag med Emma och solade på verandan. Efter det gick jag hem till Lisa "Hannas Kompis/Familjekompis" som hade studentmottagning.
Super roligt, på kvällen var jag med Emma och vi var ute och träffa lite folk sen typ kanske runt 11 så gick vi hem och kolla på en skit rolig film!
Puss


FUCK MY LIFE SVENSKA PROV!

Oj shit har Svenska prov imorgon och har inte pluggat ett skit! Ursh vilken panik jag har! Jag ska sätta mig och plugga nu fram till kl 12 och sen skippar jag nog första lektionen imorgon aldrig att jag kommer klara allt vi ska kunna på en kväll! Ursh jag är alltid ute i sista sekund, FML!

P.L.L!

Hej! Hur är det med er! Med mig är det toppen har dansat 3 timmar idag och nu har jag precis ätit den mest somriga eftersätt i hela sverige Svenska jordgubbar med sia vaniljglass! Gud så gott. Mamma står i köket och bakar för fult till hannas student. Och jag sitter och kollar på Pretty Little Liars, en jätte bra ny serie jag börjat se, se första avsnittet bara så fastnar du direkt.
Puss!

FJÄLLNORA!

Hej förlåt för att jag inte bloggat men jag har varit i F**ING Fjällnora och kampat med skolan. Ursh ska inte gå in på detaljer det var kul när vi väl kom dit med att ta sig dit och hem! FY FAN, ursäkta mitt språk gå 9km sen sätta sig på en buss med element i sig en 30 min och sen hoppa på pendeltåg från uppsala till stockholm och sen tunelbana och sen buss igen! Woho! Så skönt att ha det över.
Sov knappt en blund ikväll så ska bara duscha "kom nyss hem från dansen" och sen gå och lägga mig och sova LÄNGE!
Puss!

Wihoo!

Hello!
Igår var jag med Andrea på dagen och vi skratta så mycket att jag trodde jag skulle kissa på mig.
Sen kom vilma hit och åt middag med mig när Andrea gått. Efter det myste Jag och Vilma ner oss i Soffan under en filt och satte på en romantisk komedi. Hanna bakade en hallon paj vi käkade av också. Innan vi gick och la oss såg vi Criminal Minds och lite Vampire Diaries. En riktig tv kväll alltså!
Nu ligger vilma i min säng och sover och jag vaknade fr typ 2 timmar sen och har suttit vid datorn sen dess.

Special K!

Ingen bra morgon utan Special K Red Berries! Varje morgon äter jag Det här flingorna med antingen Fil, mjölk eller Yoghurt! De är så goda älskar dem och har ätit dem varje morgon sen typ jag gick i fyran!

Pictures From Yesterday!

Igår var jag med Andrea och Emilia. Och som jag sa förut var också  de och Emma, Elivra Lili och Alice här på kvällen och snacka. Tog några få bilder med Andrea och Emilia under dagen som jag tänkte ladda upp nu.

Liten fråga från Anonym!

Fråga!
Anonym om Mer saker man testade i stan!:
Var kommer linnet på tredje bilden ifrån och var är dina shorts köpta? :D

Svar: Linnet Är ifrån Indiska och mina Shorts Kommer från Zara. Puss & Kram.



Kort inlägg!

Tjena! Ikväll hade jag inga föräldrar hemma så ja hade några tjej kompisar här.
Vi satt bara och snacka och hade det mysigt.
PUSS

SNabbis i stan!

Tjenix! Idag tog jag en snabb sväng in till stan och köpte det jag kollade på igår. En tröja från bikbok och En tröja från Gant. Super fina båda två och de passar perfekt till sommaren. Idag ska jag fara och bada med Emma Jonsson Molly och Linnea. Puss måste cykla iväg till dem nu puss! 

Det jag glömde skriva igår kommer nu!

Gud förlåt att jag inte bloggade igår så mycket men jag var bara inne i stan hela dagen med min syster och mamma. Jag köpte inget men kollade på en tröja från Gant och en från bikbok. Jag träffade också Björn Gustafsson!  Stod Liksom bara en meter ifrån honom inne på beyond retro! Så Coolt. Aja vi fikade inne i stan  mys mys. Och sen åkte vi hem och hade gäster.
Kl halv 11 gick jag ut på en liten promenad med några kompisar också.
PuSS
Fika från Cafè String igår.


Morgonen

Godmorgon På Er! Idag vaknade jag först halv 7 somnade om! Sen vaknade jag igen kl 8 av att jag behövde gå på toa, så det gjorde jag. Sen somnade jag om och sov tilll 10 och nu ligger jag och drar mig i sängen. Brukar vanligt vis inte vilja somna om för då känns det som om hela morgonen försvinner. Men idag sov jag ut.
Ska vara med Lisa-Mari idag Ska bli jättemysigt och sen ska jag Mamma och Hanna åka in till stan och kolla lite på kläder :) Mys!
Nu har jag skit  ont i min rygg så måste sluta skriva.
Puss

GOD NATT!

God natt ska lägga mig och se vampire diaries nu i min säng.  Sen ska jag sova så Godnatt Puss!

Mysig Torsdags kväll!

Hejsan! Kom precis hem. Ikväll Grilla vi vid bron. Super mysigt. Och riktigt varmt ute också. Ingen jacka behövdes. Det var jag, Elli, Elvira, Emma Alice, Lili, Linn, Hugo och Axel. Det är nog rätt tråkigt att läsa vad vi gjorde för vi satt bara och åt godis som vi grilla och snacka. Dansa lite också haha "Jag och Axel" vi har en liten koreografi.

Mer saker man testade i stan!

Jag och Linn var i stan 5 timmar och gick från affär från affär!
Här kommer lite mer saker jag testade:

Dans Utan lärare och Tröja från Zara

Idag I stan så köpte jag en söt vit blus från Zara. Den passar till Jeans, Shorts, kjol, Jättefin!
Så här ser den ut på och inte på.
,
Sen så efter stan stressade jag och Linn hem till var och en eftersom att jag var tvungen att kuta hem från busshållplatsen och byta kläder och sen springa ner till hållplatsen igen för att hinna med bussen till dansen.
Vi hade ingen lärare idag på dansen och jag och två elever till vara bara där, men vi tog nyckeln i Lobbyn och körde igenom danserna några fåtal gånger ändå annars satt vi mest och snacka.
Puss!

Stan!

Har fått månadspeng och det är dags att fara till stan kommer säkert inte köpa något. Typiskt mig att säha "NU SKA JAG SHOPPA SOM FAN" Och så blir det att jag bara köper en glass typ men innan jag köper upp pengarna på godis ska jag köpa något fint för dem. Så idag far jag och LInn in till stan!
Ska bli Mysigt. Vi kanske går på något fik eller så tar med kameran så jag bilder kommer senare. Puss.
Bild på mig just nu. Nyvaken osminkad myströja!


Onsdagen

Hej igår hade vi Friluftsdag på vallen vi spelade fotboll och brännboll mot alla andra parallel klasser.
Efter det for jag hem och duscha. Sen träffa ja andra i Centrum och vi får efter ett tag där till Gustaf. Var med Honom Björn och Eric. Gustaf och Eric hade druckit säkert 10 PK var när vi kom dit "spidade som fan".
Kl halv 8 var jag hemma och åt sen stack jag ut igen och Mötte emma, fredrik, Oliver och några till, vi for hem till Hugo och såg på film och satt och snacka.
Så! NU HAR JAG BLOGGAT! I'm Back och jag ska vara skit duktig på att blogga från och med nu!
Friluftsdagen
Centrum med Andrea:


RSS 2.0