Bilder Från Gårdagen!

Hejhej! Igår så var Jag Emma Emma och Mika på en brygga och solade. As mysigt, tills solen gick imoln och det blev svin kallt. Då cyklade vi hem till Emma och chilla på hennes altan. Åt kakor och hade vatten krig! Haaha. Verkligen en jätterolig skön varm dag! Puss

..................COME OUT COME OUT WHEREVER YOU ARE!...................

Heej! Idag har jag varit i skolan. Och efter skolan så följde rebecka med mig hem och vi myste i soffan med mellis och skräckfilm, Hide And Seek! Fy fan vilken creepy film!
Handlar om någon liten flicka vars mamma som mördar sig i badkaret
och sen så flyttar pappan och dottern till en stuga ute i skogen.
Där skaffar dottern en lossas kompis "Charlie".
Charlie mördar katten och pappans nya flickvän och lägger liken i badkaret! Ja något i den stilen.
Rebecka gick nyss eftersom hon skulle på dans. Och jag ska nog plugga lite tror jag. Så puss!

Andrea,Gustaf och Hugo

Hej, Hur är det? Idag for jag och Andrea in till stan och mötte Gustaf och Hugo vi var där bara en liten stund och sen for vi hem till Gustaf och var där någon timme.  Vi snackade mest och hoppa typ lite studsmatta. Blev ju fint väder sen senare på dagen typ kl 4. Imorse var det svin kallt. Ikväll får vi se vad som händer tror nog jag bara sitter hemma måste nog ändå gå igenom lite plugg. TRIST!
Aja puss!
Bild Från stan:

Klass Disco, och sov över med rebecka!

Hej igår hade vi ett litet disco för 4-5 det var väldigt kul faktiskt och blev rätt lyckat, jag och rebevka dansa tryvkare med 1 meter kort 00. Mysigt. Sen sov jag hemma och Rebecka. Och vi festade på allt godis som blev över från discot. Såg också en sräckfilm med Becka. Ursh Prom Night Blää as läskig. Aja puss ska träffa Andrea nu tror jag Puss.

Med Lisa-Mari!

Idag har jag varit med Lisa-Mari. Vi gjorde pannkakor med glass till. Och gick en promenad i solen. SKulle pluggat men det gick som det gick.
Ikväll kanske jag skulle träffa Gustaf och några men jag vet inte.. Måste verkligen plugga. Aja får se.

MIN KATT ÄR EN MÖRDARE!

Hej idag när jag och Lisa-Mari kom hem från en dag i skolan ser vi en död mus utanför dörren! Min kisse maja dödade den!
Stackars mus!

Snabb uppdatering!

Hej igår så var jag på Bryggan Med Andrea, Freddie,Linn, Emma, Axel Och Niklas. En rätt varmkväll tills fram mot slutet det blev lite kyligt. Men vi hade ju filtar så det fungerade. Idag har jag haft dans och snackat i telefon mest.
Ja en liten snabb uppdatering sådär! Puss
GUD VA BRA VÄDER DET VARIT IDAG!

RASTLÖS!

Kände mig så äcklig i morse när jag vaknade kom hem någon gång vi 12 tiden och skulle kolla på tv somnade framför tven och hann aldrig tvätta bort mitt smink! Fyfan va äcklig jag kände mig när jag vakna. Aja har gäster här nu på fika och jag har precis tagit lite kladdkaka. Alla mina kompisar är typ på något Justin Biber event tror jag så jag "som inte gillar Justin Biber" Är mobbad idag!
Men jag tror att jag och min syster ska hitta på något kanske fara till stan eller något sådant.
Puss!


Fredag!

Hej hej! Igår så var jag först efter skolan med Linn. Och på kvällen var jag med  Emma Gustaf och Fabian. Vi gick en promenad och snacka i typ 3 timmar. Det var mysigt.
Idag är det lördag och jag har inge planer. Puss! <3

Emma On The Line!

Ja Nu sitter jag och Emma i telefon vi tränar lite till eng provet och så genom att läsa varannan mening ur vår engelska bok. Hahah pratat i en timme. Blir så glad och flummig när jag pratar med henne.. Bra så där dagen innan man har prov.
Men ursh va dåligt det kommer att gå på provet! Har knappt fått något pluggat de här dagarna man kolla tillbaka på. Aja får gå som det går. Orkar inte bry mig. Nu ska jag nog sova. Eller iallafall sminka av mig. Puss
Bild Från Bangkok Nu när jag var där:

Törstig!

Hejhej! Ja förlåt för att inte jag bloggat idag. Men har haft fullt upp slutade kl 4och drog till biblan och plugga.
Där så träffade jag Ebba och Teres vi satt och snacka om massa roliga saker. Sen åkte jag till dansen. Och nu har jag ätit gud vad jag är törstig btw!!


Ledig tisdag

Hej idag är det tisdag och min skola har haft studiedag. Så igår var det myskväll med Linn vi så Desperat Housewife och sovde över. Sen på morgonen kl 10 vaknade vi och Linn gick rätt tidigt. Kl 12 efter att duschat och klätt på mig så körde pappa mig till Andreas skola så var jag där 1-2 lektioner och sen när hon slutat var vi två med Fredrik och Björn. Mysig dag. Nu sitter jag ock kollar på serier och ska snart gå och sova. Puss!


Måndag blir typ lördag

Nu har jag slutat skolan. Och kommit hem och tagit en bulle och ett glas mjölk. Gott gott!
Ska snart sätta mig och plugga men huset är typ fullt så tror kanske jag går ner till biblan och ringer någon kompis och frågar om hon/han vill följa med. Ja... Imorgon är det studie dag så vi får se vad som händer ikväll. Puss

Stockholm!

Köpte två plagg inne i stan här om dagen. Gillar dem båda super mycket. Riktigt nöjd :D

Nytt från Sverige

Ja där kom lite från thailand. Orkade inte lägga upp allt men la upp det bästa.
Här om dagen var jag i stan ed min bästa vänner "emma, emma linn, niki och mika" ni vet nog viid det här laget vilka det är. Och då köpte jag två klädesplagg och fick lite grejer i försenad födelsedags present.
Så fint paket!

Nytt Från thailand

Tjena nu är det dags för och lägga upp lite av det jag köpt i Thailand med det är också lite underkläder, smink, naglack och saker som ligger i tvätten jag inte orkade lägga upp.
Här kommer lite grejs jag köpte i Thailand:

Pictures and outfit from today

Tjenahär kommer bilder från valborgs morgonen jag spenderade med min syster:
Hela dagens outfit:

WOHO VALBORG

Idag är det Valborg och den var as mysig och kul! Vi Gick till två brasor och sen grilla vi hemma hos linn "(vi)-Emma,Linn, Niki, Emma,Elin,Lili,Rebecka, Axel,Anton,Sara,Josefin, Elvira och jag"
Hoppas ni också hade en awsome valborg och GALD FÖRSTA MAJ!
PUSS

RSS 2.0