Andrea har åkte

Nu har Andrea varit här sina dagar. Det var fantastiskt roliga dagar, men tyvärr lyfte hennes flyg igår och jag saknar henne redan! Vi hade det verkligen jättetrevligt, otur med vädret men det får man tåla.
Aja om två dar kommer Linn! LÄNGTAR SOM EN GRIS! Hon stannar en vecka och det kommer säker bli precis lika roligt som med andrea.
Vilma har sovit hos mig inatt hon åkte för någon timme sen.
Idag ska jag och mamma och shoppa, juste jag har köpt en ny jacka"Seglar jacka från cubus" Jätte snygg!
Men nu är det Lunch time. Se you!<3

Andrea har anlänt!

Hej alla nu har Andrea anlänt till min stuga hon kom igår tidigt på morgonen tillsammans med mina kusiner på samma plan. Vi hade så roligt igår, en typisk bra start på dom dagar hon ska vara här.
Igår var vi först lite hos min farmor och farfar (Jag, andrea, mina kusiner min faster, mamma och pappa).
Då spelade vi kort och hade det så mysigt. Sen cyklade jag och andrea in till stan och shoppa jag köpte en sjukt fin sjal för bara 50:- och andrea köpte ett par shorts och en tröja.
Vi fikade också inne i stan, jätte gott var det. Because i love food!
Efter stan for vi till stugan, vi tog en paddel tur och utforska en liten ö, hoppa studdsmatta, åt middag, tog en kvällsdopp, såg film och åt godis!
Vi gick och la oss hyfsat tidigt efter som det varit en lång dag.
Nu är det morgon och vi har nyss ätit frukost,
får se vad vi hittar på idag...
Havrepuffar&jordgubbsbitar med mjölk GOTTE GOTTE!

Mocca choklad och kaffeglass- GOD SÅ MAN DÖR

Hej hej,
Nu sitter jag i soffan och sofftar med kaffeglass direkt ur paketet, medans solen steker utanför.
Själv hatar jag kaffe om man inte doppar något i det typ kanelbulle, men där i mot älskar jag kaffeglass det är sjukt gott särskilt den här Kaffeglassen: Mocca
Snart är det middag, min och mammas sjukt goda pasta sallad- Pasta, vattenmelon,fetaost,paprika,gurka,tomat och kyckling. Testa det blir så gott ;)
Ikväll blir det nog en blåbärspaj och kvällsdopp.
PUSS!

Breakfast!!

HELLO! NOW IT'S BREAKFAST TIME!
Mmmh... Fil och flingor... Because you worth it ;)
Hahah mmh frukost... Jag ska nog ta mig en macka också.
Igår kväll kom Vilma Alma och deras mammor hit till stugan, så jag och mamma dukade fram romeska bågar, cider och chips. Vi tog ett kvälls dopp, satt och prata & hade jättemysigt!
Idag så blir det nog bara stugan om inte pappa fått ner båten och det blir en tur med den i stället.
Vi får se.
Aja nu är min macka klar
Puss!

MORGON PÅ ALLA STÄLLEN!

God morgon sovit gott?
Jag har sovit sådär, pappa kom hem mitt i natten och gick runt i stugan, så jag vaknade och kunde typ inte somna om;) Fast sen somnade jag. Jaa som sagt nu har pappa också kommit upp till stuga, imorgon ska vi kanske ut med båten och övernatta ute i skärgården. (SPÄNNANDE)
Aja igår var jag inne i stan med Mamma, Stella och Anika jag testa ett par jättesnygga skor eller rätt snygga dom kostar 400kr och jag vet inte om det är värt det men sen gick vi och åt på PANELEN! Värdens godaste resturange, mmh... Pepparstek, pepparsås och pommes.  Det var så gott att vi glömde skorna eller vi glömde köpa dom, så jag ska kanske tillbaka idag tycker ni jag ska köpa dom?
"Ska jag köpa dom eller ej! Svara ärligt ja eller nej"
Nu går jag och tar ett morgondopp! Tror jag...

SKA JAG KÖPA SKORNA ELLER EJ!!?

Today!

Nu har jag vaknat här i stugan, och ätit mig en frukost.
Spanien vann igår!!! JIPPI! Alla spaniorier måste firat för fullt.
Aja Idag ska jag och mamma åka och träffa två kompisar eller mammas kompis och hennes dotter Stella, som jag känner väl. Vi ska nog åka och fika någon stans, kanske fara och bada eller ha någon picknick. Sen efter att ha varit med dom ska jag och mamma shoppa ;) Nu ska jag gå och känna på vattnet gissar på att det är 19 grader...

Chili Corn carne!

Jag doppa mig!! 19 grader, det var sjukt skönt. Jag simma runt runt och sen doppa "Mamma" sig till och med.
Nu har vi precis ätit CHILI CORN CARNE det var as gott "mammas chili corn carne, med rostat bröd".
Mmmm!
Nu ska vi se film. Någon riktigt bra film, kanske fixa någon god efterrätt... Vi får se ;)

SOMMARN I ETT NÖTSKAL!

Oj oj det är pinsamt så mycket jag glömt skriva! Men det har varit full rulle varje dag. Idag så har jag varit i stugan med mamma och vilma som sovit här två nätter, vi har spelat kort, sattit upp studsmattan, hoppat studsmatta, lagad mat, bakat, padlat kanot, gått med soporna, fika, hängt tvätt, grillat marsmallows, sovit, pratat till 4 på natten, kvällsdopp, försökt fånga en fisk, sett en död fisk, klippt gräs, dragit upp vass, hållt på med mobilen, solat och sett film...
Jaa, det är inte lite man hinner på två dagar ;)
Nätterna innan dom här härliga två sov jag hos vilma två nätter men jag var där 4 dar. Vi gjorde nästan allt det jag skrev och massa mer som... Bastat, gått på bio (Eclipse) "IGEN", Haft härliga kvällar med hela vilmas släckt plus alla på hennes sommar ställe typ "jätte många personer".
Aja vi har gjort massa mer men nu orkar jag inte skriva det för jag vill BADA!
PÖSS!'

ENGELSKA CHOKLAD&HALLON SCONES

Okej jag måste bara säga en sak till: Dettä är också ett jättemummsigt recept på scones. Ni måste testa...

Mummi gummi rulli

Nu har jag precis kommit hem från Julia. Hon skulle iväg på något med sin mamma så vi kunde tyvärr bara göra något till nu. Men men 4 timmar är fan mycket, fast en tiden går så snabbt.
Nu ska jag iväg och typ ta ett dopp med pappa, för det är bara föör hett ute! Över 30 grader+sol! MÅSTE SVALKA MIG.
Mmm det här var min lunch:
Mammas pannkakor...
Med sia vanilj glass:
kan livet bli bättre?
Haahah en bild på mig och Julia idag i hissen påväg ut i solskenet och värmen!
Måste bara säga det här igår var det värsta snygga ljuset på himlen så jag tog den här vackra bilden på mig ;) Det ser ut som om jag slickar på något, men det är faktiskt bara skuggan av min mobil.
Ni kanske tänker NEJ TACK men jag tänker GIVE ME!
Grillad Banan med marabo i:
Det smaskade jag i mig igår, inte alla då... Min familj Hjälpte mig lite...
Sen har jag ett JÄTTEGOTT recept, ni måste testa!
KOLA PAJ! Sjukt gott för alla kola fantaster, men även för dom som inte är lika försjusta!
Aja sticker nu:
PUSS

Sol, bad, glass, cykel och grill = SOMMAR

Idag har det varit en riktig sommar dag! Sol från tidig morgon till sen kväll.
Jag har ätit glass nästan hela dan och sola, och bada är precis inget jag missat. Till frukost: åt jag helt vanlig frukost fil och flingor, Lunch: Pannkakor med färska jordgubbar och vaniljglass, Mellanmål: Jag och mamma köpte två glassar som vi delade på, jag hade inte smakat någon av dom men båda var lika goda som jag hoppats på.
Dumle och geisha glass, båda var jättegoda fast geisha smaka inte riktigt geisha fast den var ändå supergod.
Sen tog jag och mamma en cykel tur. Vi stanna vid en brygga och solade och badade. Men nu har jag precis ätit middag:Grillat Kött, någon sås, potatisgratäng, vitlöksbröd, sallad och tsatsiki. Snart blir det efterrätt Ben and Jerrys och svenska jordgubbar.
Puss snart börjar EFTERRÄTTEN!

MJ Död eller levande????

????? Herregud vad ska man tror!!!???? Jag har liksom trott att det var självklart att han var död men sen ser man den här videon och då börjar jag verkligen undra...
Vad tror ni?

NEJ TACK TILL FLYG OCH TÅG

Jag märker att man verkligen förlorar läsare på att inte skriva!
Herregud min blogg kommer gå under. Varför? Jo, för att under sommaren eller när jag väll har kommit upp till norrland har jag inget nät verk. Så jag kommer få måsta åka 2 timmar med bil för att nå en dator i en timme och det kan vi inte göra varje dag för vi har inte ens bilen varje dag!
Men jag åker inte upp än så fortsätt läsa, även när jag slutar skriva:)
Nu har jag precis ätit mig lite frukost och ska ta och skicka ett "Vad ska du göra idag" sms till Julia, så får vi se vad hon svarar på det....
Idag har jag inget planerat, pappa vill åka och fjäll vandra med mig i helgen men jag känner inte riktigt för det ;/
Då måste jag liksom bara vara hemma och packa idag och sen måste jag åka flyg och tåg hela dan idag, och det ska ju typ bli as bra väder så NEJ TACK!

Aja jag har typ inte riktigt något mer att säga. Igår var jag med Alexandra och sara vi hade picknick spela buzz såg på film och sånt där mysigt.
Tv väntar, måste gå. PUSS!

Igår+bilder från london

Jag är jätte dålig på att skriva på min blogg nu. Jag vet, förlåt! Men det är sommarlov man hinner inte riktigt.
Aja igår var jag med julia vi hade en jätte stor, härlig picknick med jordgubbar, vindruvor, melon, kex, salami, läsk, nötter mm.
På kvällen var jag med alexandra och vi gick och såg Eclipse. Den var as bra. Alltså själv så tycker jag inte om boken sådär jättemycket den är så hemsk, men annars är boken jätte bra om man tar bort dom hemska delarna samma sak med filmen, filmen var som en förkortad kopia av boken. Det tycker jag är bra så att man inte tar bort jättemånga viktiga scener, utan att man istället tar allt viktigt men förkortar det. :)
Nog prat om Eclipse. Idag ska jag vara med alexandra och sara vi ska kanske ut och bada någonstans eller göra något annat skojigt vi får se. Men nu hade jag tänkt att ladda upp lite bilder från London, om det är någon som vill se.
Påväg till london...
Har upptäckt de röda telefonkioskerna...
pappa och jag på lejonet....
Big ben...
Utanför slottet...
Tro mig eller ej men jag såg Johnny Depp,
eller jag tror jag gjorde det. Fast ändå inte det var nog en look like men det var så sjuuukt likt. Det är ingen vax docka eller så, jag lovar! Jag trodde jag skulle svimma först jag såg honom.
Johnny Depp liksom, värdens snyggaste värdens bästa skådis någonsin och värdens coolast!
Hahah vad tror ni, jag tror nog att det är en look like. För varför skulle liksom Johnny depp stå mitt på gatan utklädd till en av sina huvudroller i en film. Kapten Jack Sparrow ;)
PUSS!

RSS 2.0